Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9466
Назва: | Технологічні особливості дослідження якості насіння ріпаку при прийманні |
Інші назви: | Technological features of research of rape seed quality at receipt |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Архіпов, Я. О. Arkhipov, J. |
Ключові слова: | якість насіння глюкозинолати ГМО стандарт олійність seed quality glucosinolates GMO standard oil content |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Опис: | Архіпов Я. О. Технологічні особливості дослідження якості насіння ріпаку при прийманні // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 16-22. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9466 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16-22.pdf | 637,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.