Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9484
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бублов, С. П. | - |
dc.contributor.author | Bublov, S. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T07:02:02Z | - |
dc.date.available | 2021-06-03T07:02:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9484 | - |
dc.description | Бублов С. П. Технологія виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировини // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 32- 35 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведені результати оптимізації параметрів технологічних операцій з врахуванням особливостей сировини та характеристик сучасного обладнання при виробництві напівкопчених ковбас. Для виготовлення напівкопчених ковбас за класичної рецептури та за ТУ України рекомендуємо використовувати оптимізовані параметри термооброблення із застосуванням сучасних термошаф. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of optimization of parameters of technological operations taking into account peculiarities of raw materials and characteristics of modern equipment in the production of smoked sausages are presented in the article. For the production of semi-smoked sausages for the classic recipe and for the TU of Ukraine, we recommend the use of optimized parameters of heat treatment with the use of modern thermal cabinets. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | ковбаса | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | recipe | uk_UA |
dc.subject | raw material | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | sausage | uk_UA |
dc.subject | product quality | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of manufacturing of small-smoked sauses, taking into account the features of raw materials | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32-35.pdf | 372,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.