Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9484
Title: Технологія виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировини
Other Titles: Technology of manufacturing of small-smoked sauses, taking into account the features of raw materials
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Бублов, С. П.
Bublov, S.
Keywords: рецептура
сировина
технологія
ковбаса
якість продукції
recipe
raw material
technology
sausage
product quality
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті наведені результати оптимізації параметрів технологічних операцій з врахуванням особливостей сировини та характеристик сучасного обладнання при виробництві напівкопчених ковбас. Для виготовлення напівкопчених ковбас за класичної рецептури та за ТУ України рекомендуємо використовувати оптимізовані параметри термооброблення із застосуванням сучасних термошаф.
The results of optimization of parameters of technological operations taking into account peculiarities of raw materials and characteristics of modern equipment in the production of smoked sausages are presented in the article. For the production of semi-smoked sausages for the classic recipe and for the TU of Ukraine, we recommend the use of optimized parameters of heat treatment with the use of modern thermal cabinets.
Description: Бублов С. П. Технологія виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировини // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 32- 35
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9484
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32-35.pdf372,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.