Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9486
Title: Технологічні особливості дослідження якості зерна кукурудзи на експорт
Other Titles: Technological features of research of quality of grain of corn are on an export
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Волков, М. О.
Volkov, М.
Keywords: зерна кукурудзи
якість зерна
аналіз
вимоги
стандарти
grains of corn
quality of grain
analysis
requirements
standard
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено та проаналізовано показники якості зерна кукурудзи на експорт та особливості їх визначення. Описано мінімальні вимоги країн імпортерів для продовольчої та фуражної кукурудзи. Проаналізовано технологію проведення випробувань відповідно до вимог міжнародних стандартів.
In the article investigational and the indexes of quality of grain of corn are analysed on an export and features of their determination. The minimum requirements of countries of importers are described for a food and feed-stuff corn. Testing technology is analysed in accordance with the requirements of international standards.
Description: Волков М. О. Технологічні особливості дослідження якості зерна кукурудзи на експорт // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 41-47.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9486
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41-47.pdf455,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.