Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9501
Назва: | Вплив використаних різних преміксів на продуктивність свиноматок в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області |
Інші назви: | Influence of used different premixes on pig productivity in the conditions of LLC «Tavriskiy pigs» of the Kherson region |
Автори: | Люта, Ірина Миколаївна, науковий керівник Lyuta, Iryna, scientific director Гуров, С. М. Gurov, S. |
Ключові слова: | репродуктивні якості свиноматок плодючість молочність премікси reproductive qualities of sows fertility milkiness premixes |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто та проаналізовано вплив використання преміксів фірми «Текро» та «АГРОВЕТ ТРЕЙД УКРАЇНА» в годівлі поросних та лактуючих свиноматок на їх продуктивні якості. Встановлено доцільність використання преміксів даних фірм, оскільки це дозволяє здійснити балансування раціонів за вмістом амінокислот, вітамінів та мінеральних речовин. The article examines and analyzes the impact of the use of premixes of «Tekro» and «AGROVET TRADE UKRAINE» in feeding sows and lactating sows on their productive qualities. The expediency of using the data of the companies' data premixes is established, as it allows to balance the diets with the content of amino acids, vitamins and minerals. |
Опис: | Гуров С. М. Вплив використаних різних преміксів на продуктивність свиноматок в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 48-53. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9501 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48-53.pdf | 465,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.