Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Івонюк, М. В. | - |
dc.contributor.author | Ivonuk, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T06:54:01Z | - |
dc.date.available | 2021-06-04T06:54:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519 | - |
dc.description | Івонюк М. В. Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 63-68. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті викладено результати досліджень якісних показників сосисок, упакованих у модифікованому газовому середовищі,. Встановлено, що після трьох діб зберігання вищий вміст вологи мали сосиски, обробленні у модифікованому газовому середовищі і упаковані у плівку. За показниками вмісту білку, жиру, солі, нітриту натрію сосиски відповідали вимогам технічних умов. Мікробіологічні показники сосисок, оброблених у модифікованому газовому середовищі через 20 діб зберігання відповідали нормативним. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of research on the quality of sausages packed in a modified gaseous medium. It was found that after three days of storage, sausages had a higher moisture content, treated in a modified gaseous medium and packed in film. In terms of protein, fat, salt, sodium nitrite sausages met the requirements of technical conditions. Microbiological parameters of sausages treated in a modified gaseous medium after 20 days of storage met the norm. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сосиски | uk_UA |
dc.subject | модифіковане газове середовище | uk_UA |
dc.subject | вихід готової продукції | uk_UA |
dc.subject | втрати при термічній обробці | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | sausages | uk_UA |
dc.subject | modified gaseous medium | uk_UA |
dc.subject | yield of finished products | uk_UA |
dc.subject | losses during heat treatment | uk_UA |
dc.subject | physicochemical parameters | uk_UA |
dc.subject | organoleptic parameters | uk_UA |
dc.title | Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of qualiti indicators of cooked sausages packaget in modifiet gas environment in the preservation process | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
63-68.pdf | 426,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.