Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorІвонюк, М. В.-
dc.contributor.authorIvonuk, M.-
dc.date.accessioned2021-06-04T06:54:01Z-
dc.date.available2021-06-04T06:54:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519-
dc.descriptionІвонюк М. В. Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 63-68.uk_UA
dc.description.abstractУ статті викладено результати досліджень якісних показників сосисок, упакованих у модифікованому газовому середовищі,. Встановлено, що після трьох діб зберігання вищий вміст вологи мали сосиски, обробленні у модифікованому газовому середовищі і упаковані у плівку. За показниками вмісту білку, жиру, солі, нітриту натрію сосиски відповідали вимогам технічних умов. Мікробіологічні показники сосисок, оброблених у модифікованому газовому середовищі через 20 діб зберігання відповідали нормативним.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of research on the quality of sausages packed in a modified gaseous medium. It was found that after three days of storage, sausages had a higher moisture content, treated in a modified gaseous medium and packed in film. In terms of protein, fat, salt, sodium nitrite sausages met the requirements of technical conditions. Microbiological parameters of sausages treated in a modified gaseous medium after 20 days of storage met the norm.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсосискиuk_UA
dc.subjectмодифіковане газове середовищеuk_UA
dc.subjectвихід готової продукціїuk_UA
dc.subjectвтрати при термічній обробціuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectmodified gaseous mediumuk_UA
dc.subjectyield of finished productsuk_UA
dc.subjectlosses during heat treatmentuk_UA
dc.subjectphysicochemical parametersuk_UA
dc.subjectorganoleptic parametersuk_UA
dc.titleОцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of qualiti indicators of cooked sausages packaget in modifiet gas environment in the preservation processuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
63-68.pdf426,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.