Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519
Title: | Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання |
Other Titles: | Evaluation of qualiti indicators of cooked sausages packaget in modifiet gas environment in the preservation process |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha, Ludmila, scientific director Івонюк, М. В. Ivonuk, M. |
Keywords: | сосиски модифіковане газове середовище вихід готової продукції втрати при термічній обробці фізико-хімічні показники органолептичні показники sausages modified gaseous medium yield of finished products losses during heat treatment physicochemical parameters organoleptic parameters |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті викладено результати досліджень якісних показників сосисок, упакованих у модифікованому газовому середовищі,. Встановлено, що після трьох діб зберігання вищий вміст вологи мали сосиски, обробленні у модифікованому газовому середовищі і упаковані у плівку. За показниками вмісту білку, жиру, солі, нітриту натрію сосиски відповідали вимогам технічних умов. Мікробіологічні показники сосисок, оброблених у модифікованому газовому середовищі через 20 діб зберігання відповідали нормативним. The article presents the results of research on the quality of sausages packed in a modified gaseous medium. It was found that after three days of storage, sausages had a higher moisture content, treated in a modified gaseous medium and packed in film. In terms of protein, fat, salt, sodium nitrite sausages met the requirements of technical conditions. Microbiological parameters of sausages treated in a modified gaseous medium after 20 days of storage met the norm. |
Description: | Івонюк М. В. Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 63-68. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.