Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9561
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Крамар, В. П. | - |
dc.contributor.author | Kramar, V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T12:06:14Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T12:06:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9561 | - |
dc.description | Крамар В. П. Оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів за дескрипторно-профільним методом // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 107-111. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті викладено результати застосування сучасної методики сенсорного аналізу з використанням дескрипторно-профільного методу: нами була розроблена п’ятибальна система оцінки якості органолептичних показників (дескрипторів) і проведене профілювання зразків йогуртів, встановлений їх рівень якості. В цілому всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 4343:2004 за якістю упакування і маркування, органолептичними та фізико-хімічними показниками. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of application of modern methods of sensory analysis using the descriptor-profile method: we have developed a five-point system for assessing the quality of organoleptic parameters (descriptors) and profiling samples of yogurt, established their quality level. In general, all samples meet the requirements of DSTU 4343: 2004 for the quality of packaging and labeling, organoleptic and physicochemical parameters. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | йогурти | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | дескрипторно-профільний метод | uk_UA |
dc.subject | yogurts | uk_UA |
dc.subject | organoleptic parameters | uk_UA |
dc.subject | physicochemical parameters | uk_UA |
dc.subject | descriptor-profile method | uk_UA |
dc.title | Оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів за дескрипторно-профільним методом | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of organoleptic and physicochemical parameters of yogurts by descriptor-profile method | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
107-111.pdf | 475,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.