Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9561
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorКрамар, В. П.-
dc.contributor.authorKramar, V.-
dc.date.accessioned2021-06-07T12:06:14Z-
dc.date.available2021-06-07T12:06:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9561-
dc.descriptionКрамар В. П. Оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів за дескрипторно-профільним методом // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 107-111.uk_UA
dc.description.abstractУ статті викладено результати застосування сучасної методики сенсорного аналізу з використанням дескрипторно-профільного методу: нами була розроблена п’ятибальна система оцінки якості органолептичних показників (дескрипторів) і проведене профілювання зразків йогуртів, встановлений їх рівень якості. В цілому всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 4343:2004 за якістю упакування і маркування, органолептичними та фізико-хімічними показниками.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of application of modern methods of sensory analysis using the descriptor-profile method: we have developed a five-point system for assessing the quality of organoleptic parameters (descriptors) and profiling samples of yogurt, established their quality level. In general, all samples meet the requirements of DSTU 4343: 2004 for the quality of packaging and labeling, organoleptic and physicochemical parameters.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectйогуртиuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectдескрипторно-профільний методuk_UA
dc.subjectyogurtsuk_UA
dc.subjectorganoleptic parametersuk_UA
dc.subjectphysicochemical parametersuk_UA
dc.subjectdescriptor-profile methoduk_UA
dc.titleОцінка органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів за дескрипторно-профільним методомuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of organoleptic and physicochemical parameters of yogurts by descriptor-profile methoduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107-111.pdf475,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.