Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Левицька, М. С. | - |
dc.contributor.author | Levicka, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T08:01:05Z | - |
dc.date.available | 2021-06-08T08:01:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572 | - |
dc.description | Левицька М. С. Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 126-129. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article studies the technology of production of high quality semi-smoked sausages using two methods of production according to DSTU 4435: 2005 "Smoked sausages". It is suggested that small-capacity workshops use modern program-controlled combined cabinets where all the sausage heat treatment operations are carried out. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | термошафи | uk_UA |
dc.subject | ковбасні батони | uk_UA |
dc.subject | оболонки | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | мішалка | uk_UA |
dc.subject | кутер | uk_UA |
dc.subject | half-smoked sausages | uk_UA |
dc.subject | thermobackets | uk_UA |
dc.subject | sausage loaves | uk_UA |
dc.subject | casings | uk_UA |
dc.subject | minced meat | uk_UA |
dc.subject | stirrer | uk_UA |
dc.subject | cutter | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of manufacturing of small sausage | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126-129.pdf | 366,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.