Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572
Title: | Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас |
Other Titles: | Improvement of the technology of manufacturing of small sausage |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Левицька, М. С. Levicka, M. |
Keywords: | напівкопчені ковбаси термошафи ковбасні батони оболонки фарш мішалка кутер half-smoked sausages thermobackets sausage loaves casings minced meat stirrer cutter |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас. The article studies the technology of production of high quality semi-smoked sausages using two methods of production according to DSTU 4435: 2005 "Smoked sausages". It is suggested that small-capacity workshops use modern program-controlled combined cabinets where all the sausage heat treatment operations are carried out. |
Description: | Левицька М. С. Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 126-129. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126-129.pdf | 366,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.