Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9582
Назва: | Економіка підприємств харчової промисловості |
Автори: | Олійник, Тетяна Георгіївна Oleynik, Tatyana |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Економіка підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. Т. Г. Олійник. Миколаїв : МНАУ, 2021. 25 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9582 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ekonomika-pidpriyemstv-harchovoyi-promislovosti.pdf | 298,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.