Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9613
Назва: Оцінка причин невідповідності при виробництві олії соняшникової
Інші назви: Assessment of the causes of non-conformity in prodyktion sunflover oil
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Продаєвич, А. Є.
Prodaevich, A.
Ключові слова: олія соняшникова
блок-схема
аналіз
синтез
аудит
статистичні методи
діаграма Ісікави
sunflower oil
block diagram
analysis
synthesis
audit
statistical methods
Isikawa diagram
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Досліджено елементи системи управління якістю, процеси технологічної блок-схеми виробництва, проаналізовано контроль якості продукції на кожному із етапів виробництва соняшникової олії та виявлено невідповідність на стадії процесу подрібнення. Встановлено, що серед слабких сторін діяльності підприємства є застаріле устаткування, запропоновано замінити старе обладнання на нове, впровадження якого є ефективним та доцільним.
The elements of the quality management system, the processes of the technological block diagram of production are investigated, the quality control of products at each of the stages of sunflower oil production is analyzed and the discrepancy at the stage of grinding process is revealed. It is established that among the weaknesses of the enterprise is outdated equipment, it is proposed to replace the old equipment with new, the introduction of which is effective and appropriate.
Опис: Продаєвич А. Є. Оцінка причин невідповідності при виробництві олії соняшникової // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 176-180
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9613
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
176-180.pdf388,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.