Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9623
Title: | Технологія виробництва варених ковбас з використанням вакуумного обладнання |
Other Titles: | Technologi of production of cooked sausages with the use of vacuum equipment |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha, Ludmila, scientific director Собко, Є. С. Sobko, E. |
Keywords: | варено-копчені ковбаси білково-вуглеводний концентрат вихід готової продукції втрати при термічній обробці органолептичні показники cooked-smoked sausages protein-carbohydrate concentrate yield of finished products losses during heat treatment organoleptic parameters |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Викладено результати досліджень кількісних та якісних варених ковбас, виготовлених різними способами: традиційним та з використанням вакуумного обладнання. Встановлено, що вищим виходом готової продукції, кращими фізико-хімічними та органолептичними показниками характеризувались ковбасні вироби, виготовлені із застосуванням вакууму. Ковбаси мали кращий зовнішній вигляд, колір на розрізі, запах, смак. The results of research of quantitative and qualitative cooked sausages made in different ways: traditional and using vacuum equipment are presented. It is established that the highest yield of finished products, the best physicochemical and organoleptic characteristics were characterized by sausages made using vacuum. Sausages had the best appearance, color in the cut, smell, taste. |
Description: | Собко Є. С. Технологія виробництва варених ковбас з використанням вакуумного обладнання // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 197-201. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9623 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
197-201.pdf | 391,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.