Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Собчук, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Sobshuk, J. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-10T08:27:05Z | - |
dc.date.available | 2021-06-10T08:27:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625 | - |
dc.description | Собчук Ю. В. Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 202-206 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено рівень значимості небезпеки та встановлення контролюючих та попереджувальних дій при підготовці сировини при приготуванні тіста і при виробництві хліба. Виявлено небезпечні чинники на кожному із етапів при приготуванні тіста і виробництві хліба із житнього борошна. Визначено небезпечні чинники при виробництві хліба, встановлено потенційні небезпеки та джерело виникнення небезпеки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The role of the HACCP system for the analysis of dangerous factors and critical control points is investigated in the article. Hazardous factors were identified at each stage in the preparation of dough and the production of rye bread. Hazardous factors in bread production were identified, potential hazards and source of danger were identified. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | значимість небезпек | uk_UA |
dc.subject | контролюючі дії | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | потенційна небезпека | uk_UA |
dc.subject | попереджувальні дії | uk_UA |
dc.subject | potential dangerous factors | uk_UA |
dc.subject | technological process | uk_UA |
dc.subject | potential danger | uk_UA |
dc.subject | source of danger | uk_UA |
dc.title | Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба | uk_UA |
dc.title.alternative | Determination of significanse of hazards and establishment of control actions in bread produktion | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
202-206.pdf | 378,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.