Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorСобчук, Ю. В.-
dc.contributor.authorSobshuk, J.-
dc.date.accessioned2021-06-10T08:27:05Z-
dc.date.available2021-06-10T08:27:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625-
dc.descriptionСобчук Ю. В. Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 202-206uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено рівень значимості небезпеки та встановлення контролюючих та попереджувальних дій при підготовці сировини при приготуванні тіста і при виробництві хліба. Виявлено небезпечні чинники на кожному із етапів при приготуванні тіста і виробництві хліба із житнього борошна. Визначено небезпечні чинники при виробництві хліба, встановлено потенційні небезпеки та джерело виникнення небезпеки.uk_UA
dc.description.abstractThe role of the HACCP system for the analysis of dangerous factors and critical control points is investigated in the article. Hazardous factors were identified at each stage in the preparation of dough and the production of rye bread. Hazardous factors in bread production were identified, potential hazards and source of danger were identified.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзначимість небезпекuk_UA
dc.subjectконтролюючі діїuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectпотенційна небезпекаuk_UA
dc.subjectпопереджувальні діїuk_UA
dc.subjectpotential dangerous factorsuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectpotential dangeruk_UA
dc.subjectsource of dangeruk_UA
dc.titleВизначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хлібаuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of significanse of hazards and establishment of control actions in bread produktionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
202-206.pdf378,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.