Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625
Title: Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба
Other Titles: Determination of significanse of hazards and establishment of control actions in bread produktion
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Собчук, Ю. В.
Sobshuk, J.
Keywords: значимість небезпек
контролюючі дії
технологічний процес
потенційна небезпека
попереджувальні дії
potential dangerous factors
technological process
potential danger
source of danger
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено рівень значимості небезпеки та встановлення контролюючих та попереджувальних дій при підготовці сировини при приготуванні тіста і при виробництві хліба. Виявлено небезпечні чинники на кожному із етапів при приготуванні тіста і виробництві хліба із житнього борошна. Визначено небезпечні чинники при виробництві хліба, встановлено потенційні небезпеки та джерело виникнення небезпеки.
The role of the HACCP system for the analysis of dangerous factors and critical control points is investigated in the article. Hazardous factors were identified at each stage in the preparation of dough and the production of rye bread. Hazardous factors in bread production were identified, potential hazards and source of danger were identified.
Description: Собчук Ю. В. Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 202-206
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
202-206.pdf378,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.