Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9651
Назва: | Залежність продуктивних якостей свиноматок від вмісту окремих компонентів у раціонах годівлі в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області |
Інші назви: | Dependence of the productive quality of sows on the content of certain components in the feeding ration under the conditions of LLC «Tavriskiy pigs» of the Kherson region |
Автори: | Люта, Ірина Миколаївна, науковий керівник Lyuta, Iryna, scientific director Цендра, К. І. Tsendra, K. Молчанова, О. С. Molchanova, O. |
Ключові слова: | раціон премікси обмінна енергія лізин сира клітковина вітаміни diet premixes metabolism lysine crude fiber vitamins |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті здійснено оцінку поживності раціонів поросних і лактуючих свиноматок при застосуванні преміксів фірм «Текро» та «АГРОВЕТ ТРЕЙД УКРАЇНА». Встановлено залежність продуктивних якостей свиноматок від вмісту певних компонентів у раціонах годівлі. The nutritional assessment of piglets and lactating sows rations is performed in the application of the premixes of the firms "Tekro" and "AGROVET TRADE UKRAINE". The dependence of sows' productive qualities on the content of certain components in feeding rations has been established. |
Опис: | Цендра К. І., Молчанова О. С. Залежність продуктивних якостей свиноматок від вмісту окремих компонентів у раціонах годівлі в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 259-266. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9651 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
259-266.pdf | 522,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.