Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652
Title: Особливості технічної якості якості зерна ячменю
Other Titles: Features of technical quality of quality of grain of barley
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Частоколяний, Б. О.
Chastokolyaniy, B.
Keywords: якість зерна
ячмінь
проби
партія
домішки
quality of grain
barley
tests
party
admixtures
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено та проаналізовано технічні особливості якості зерна ячменю. Описано загальні, обов’язкові, додаткові показники якості ячменю. Вказані нормативні документи, якими керуються при відборі проб. Встановлено базисні і обмежувальні кондиції за показниками вологості, смітної і зернової домішок. Обґрунтовано технологічні особливості продовольчого і кормового ячменю.
In the article investigational and the technical features of quality of grain of barley are analysed. The general, obligatory, additional indexes of quality of barley are described. Indicated normative documents follow that at sampling. Base and restrictive standards are set on the indexes of humidity, ruderal and grain-growing admixtures. The technological features of food and feed barley are reasonable.
Description: Частоколяний Б. О. Особливості технічної якості якості зерна ячменю // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 267-270.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
267-271.pdf353,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.