Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorЧвир, А. А.-
dc.contributor.authorChvir, A.-
dc.date.accessioned2021-06-14T11:36:11Z-
dc.date.available2021-06-14T11:36:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653-
dc.descriptionЧвир А. А. Використання яловичини для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 272-276.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвелика рогата худобаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвідгодівляuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectварена ковбасаuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleВикористання яловичини для виробництва ковбасuk_UA
dc.title.alternativeUse of beef for sausage productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
272-276.pdf413,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.