Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Чвир, А. А. | - |
dc.contributor.author | Chvir, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T11:36:11Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T11:36:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653 | - |
dc.description | Чвир А. А. Використання яловичини для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 272-276. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | велика рогата худоба | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | відгодівля | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | варена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.title | Використання яловичини для виробництва ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of beef for sausage production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
272-276.pdf | 413,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.