Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653
Title: Використання яловичини для виробництва ковбас
Other Titles: Use of beef for sausage production
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Чвир, А. А.
Chvir, A.
Keywords: велика рогата худоба
технологія
відгодівля
яловичина
варена ковбаса
органолептична оцінка
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва.
The article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology.
Description: Чвир А. А. Використання яловичини для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 272-276.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
272-276.pdf413,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.