Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorШойко, К. М.-
dc.contributor.authorShoiko, K.M.-
dc.date.accessioned2021-06-16T07:18:25Z-
dc.date.available2021-06-16T07:18:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9675-
dc.descriptionШойко К. М. Інноваційні технології виробництва варених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 283-286.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень щодо обґрунтування оптимальних параметрів термооброблення варених ковбас в універсальних термокамерах з програмним управлінням. Рекомендовано м’ясопереробним цехам для одержання високоякісних варених ковбас застосовувати технологію з програмним регулюванням термічного оброблення м’ясних продуктів.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of studies on the justification of the optimal parameters of heat treatment of cooked sausages in universal temperature controlled cameras. It is recommended that meat processing plants use technology with programmatic regulation of heat treatment of meat products to obtain high quality cooked sausages.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectуніверсальні термокамериuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectковбасні батониuk_UA
dc.subjectоболонкиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectuniversal heat chambersuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectminced meatuk_UA
dc.subjectsausage loavesuk_UA
dc.subjectshelluk_UA
dc.titleІнноваційні технології виробництва варених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeInnovative technologies for production of boiled sausageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
283-286.pdf379,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.