Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9675
Title: Інноваційні технології виробництва варених ковбас
Other Titles: Innovative technologies for production of boiled sausage
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Шойко, К. М.
Shoiko, K.M.
Keywords: ковбаси
універсальні термокамери
обладнання
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
sausages
universal heat chambers
equipment
meat
minced meat
sausage loaves
shell
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті наведені результати досліджень щодо обґрунтування оптимальних параметрів термооброблення варених ковбас в універсальних термокамерах з програмним управлінням. Рекомендовано м’ясопереробним цехам для одержання високоякісних варених ковбас застосовувати технологію з програмним регулюванням термічного оброблення м’ясних продуктів.
The article presents the results of studies on the justification of the optimal parameters of heat treatment of cooked sausages in universal temperature controlled cameras. It is recommended that meat processing plants use technology with programmatic regulation of heat treatment of meat products to obtain high quality cooked sausages.
Description: Шойко К. М. Інноваційні технології виробництва варених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 283-286.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9675
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
283-286.pdf379,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.