Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Korkhova, Margaryta | - |
dc.contributor.author | Миколайчук, Віра Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Mykolaychuk, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-17T07:09:46Z | - |
dc.date.available | 2021-06-17T07:09:46Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Корхова М. М., Миколайчук В. Г. Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої // Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, 27-28 травня 2021 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 123-125. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691 | - |
dc.description.abstract | В тезах конференції представлено результати аналізу алелопатичних властивостей різних сортів пшениці озимої, використовуючи тест-культуру крес-салат. Найбільш інгібуючий вплив на схожість насіння тест-культури мала водна витяжка з коренів, а близький до нейтрального – водна витяжка ґрунту з ризосфери рослин пшениці озимої досліджуваних сортів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | пшениця озима | uk_UA |
dc.subject | алелопатичні властивості | uk_UA |
dc.subject | сорти | uk_UA |
dc.subject | крес салат | uk_UA |
dc.subject | winter wheat | uk_UA |
dc.subject | allelopathic properties | uk_UA |
dc.subject | varieties | uk_UA |
dc.subject | watercress salad | uk_UA |
dc.title | Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої | uk_UA |
dc.title.alternative | Allelopathic properties of winter wheat varieties | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123-125.pdf | 198,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.