Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691
Назва: | Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої |
Інші назви: | Allelopathic properties of winter wheat varieties |
Автори: | Корхова, Маргарита Михайлівна Korkhova, Margaryta Миколайчук, Віра Георгіївна Mykolaychuk, Vira |
Ключові слова: | пшениця озима алелопатичні властивості сорти крес салат winter wheat allelopathic properties varieties watercress salad |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Корхова М. М., Миколайчук В. Г. Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої // Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, 27-28 травня 2021 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 123-125. |
Короткий огляд (реферат): | В тезах конференції представлено результати аналізу алелопатичних властивостей різних сортів пшениці озимої, використовуючи тест-культуру крес-салат. Найбільш інгібуючий вплив на схожість насіння тест-культури мала водна витяжка з коренів, а близький до нейтрального – водна витяжка ґрунту з ризосфери рослин пшениці озимої досліджуваних сортів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123-125.pdf | 198,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.