Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9809
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Ірина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Melnik, Irina | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-11T07:51:36Z | - |
dc.date.available | 2021-08-11T07:51:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Економіка і аналіз готельних та ресторанних підприємств : метод. реком. для практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. І. О. Мельник. Миколаїв : МНАУ, 2021. 38 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9809 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Економіка і аналіз готельних та ресторанних підприємств | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ekonomika-i-analiz-gotelnih-ta-restorannih-pidpriyemstv-samost.pdf | 513,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.