Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorMelnik, Irina-
dc.date.accessioned2021-08-11T07:51:36Z-
dc.date.available2021-08-11T07:51:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЕкономіка і аналіз готельних та ресторанних підприємств : метод. реком. для практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. І. О. Мельник. Миколаїв : МНАУ, 2021. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9809-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕкономіка і аналіз готельних та ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekonomika-i-analiz-gotelnih-ta-restorannih-pidpriyemstv-samost.pdf513,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.