Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9809| Назва: | Економіка і аналіз готельних та ресторанних підприємств | 
| Автори: | Мельник, Ірина Олегівна Melnik, Irina  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Бібліографічний опис: | Економіка і аналіз готельних та ресторанних підприємств : метод. реком. для практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. І. О. Мельник. Миколаїв : МНАУ, 2021. 38 с. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9809 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ekonomika-i-analiz-gotelnih-ta-restorannih-pidpriyemstv-samost.pdf | 513,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.