Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 13851-13860 зі 21655.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базилікуЄгорова, У.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Управління якістю послуг як фактор конкурентоспроможності підприємствКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Морозова, А.
2025Дитяче харчування: нові наукові підходиЧерноморець, І.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Ферментовані овочі в харчуванні людиниОдробинська, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Веганство та його особливості в харчуванніТян, А.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Найпоширеніші дієти та їх особливостіПерило, В.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Наукові підходи в геронтологічному харчуванніЛебідь, С.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Вегетеріанські дієтиВакараш, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Рослинне харчуванняЄмець, А.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Органи управління цивільного захисту міста: функції та задачі.Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Курепін, Валерій Миколайович; Kurepin, Valeriy