Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 20781-20790 зі 20833.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Інноваційні підходи та рекомендації щодо вдосконалення системи обслуговування туристів у ботеляхШикіна, О.В., науковий керівник; Харламова, В.
2025Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесіКушнірук, Віктор Степанович; Kushniruk, Viktor
2025Інноваційні технології у сфері гастрономічного туризмуГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Дзюба, М.
2025Можливості використання VR та AR у туристичному бізнесіГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Марцинюк, К.
2025Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базилікуЄгорова, У.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Негрей, А.
2025Сенсорна сумісність вин та інших напоїв з кулінарними рибними стравами та морепродуктамиФіль, М.
2025Еко-готель як інноваційна концепція гостинностіГарбар, Галина Анатоліївна; Harbar, Halina
2025Дитяче харчування: нові наукові підходиЧерноморець, І.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Ферментовані овочі в харчуванні людиниОдробинська, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya