Перегляд зібрання за групою - Теми acidity

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вплив оптимізації біотехнології застосування заквасок на показники кефіруБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen; Квасниця, А. А.; Kvasnytsia, А.
2013Вплив показників заготівельного молока на якість сируНазаренко, Інна Валеріївна; Назаренко, Инна Валериевна; Nazarenko, Inna
2011Вплив стимулятору росту Ріверм на якість ягід технічних сортів винограду в умовах ТОВ «Агрофірма «Лиманський» Очаківського району Миколаївської області.Нікончук, Наталія Володимирівна; Сайнова, Вікторія Федорівна; Никончук, Наталья Владимировна; Сайнова, Виктория Федоровна; Nikonchuk, Nataliya; Saynova, Victoria
2009Зміна санітарно-гігієнічних показників води на вівцефермі залежно від сезону рокуБондар, Алла Олександрівна; Бондарь, Алла Александровна; Bondar, Alla
2013Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведенняГалімов, Сергій Миколайович; Галимов, Сергей Николаевич; Galimov, Sergei