Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277| Title: | Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста |
| Authors: | Фарісєєв, А. Г., науковий керівник Farisieiev, A., scientific director Хамза, Зерігат Омар Khamza, Zerihat Omar |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Хамза Зерігат Омар. Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 492-496. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277 |
| Appears in Collections: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 492-496.pdf | 779,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.