Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277
Назва: | Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста |
Автори: | Фарісєєв, А. Г., науковий керівник Farisieiev, A., scientific director Хамза, Зерігат Омар Khamza, Zerihat Omar |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Хамза Зерігат Омар. Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 492-496. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
492-496.pdf | 779,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.