Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Івонюк, М. В. | - |
dc.contributor.author | Ivonyuk, M. | - |
dc.contributor.author | Курепін, Вячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Kurepin, Vyacheslav | - |
dc.date | Dairy production is the processing of raw milk into safe for human consumption products. Milk and dairy products are one of the main and sought-after foods, especially for children and the older generation. They contain the proteins, fats, carbohydrates, amino acids we need, as well as many trace elements and vitamins. However, if the requirements for the production and circulation of dairy products are not met, in addition to useful properties, dairy products can pose a threat to human health, cause disease and poisoning. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-19T10:08:07Z | - |
dc.date.available | 2022-05-19T10:08:07Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Курепін В. М., Івонюк М. В. Управління якістю та безпекою молочної продукції на вітчизняному ринку // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 34-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв, 23-25 березня 2022 р / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 47-52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11457 | - |
dc.description.abstract | Виробництво молочних продуктів є переробкою сирого молока в безпечну для споживання людиною продукції. Молоко та молочна продукція є одними з основних та затребуваних харчових продуктів, особливо для дітей та старшого покоління. Вони містять необхідні нам білки, жири, вуглеводи, амінокислоти, і навіть безліч мікроелементів і вітамінів. Але, якщо не виконуються вимоги до виробництва та обігу молочної продукції, крім корисних властивостей молочна продукція може нести загрозу здоров'ю людини, стати причиною виникнення захворювань та отруєнь. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | Dairy production is the processing of raw milk into safe for human consumption products. Milk and dairy products are one of the main and sought-after foods, especially for children and the older generation. They contain the proteins, fats, carbohydrates, amino acids we need, as well as many trace elements and vitamins. However, if the requirements for the production and circulation of dairy products are not met, in addition to useful properties, dairy products can pose a threat to human health, cause disease and poisoning. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | корисні властивості | uk_UA |
dc.subject | безпечне зберігання | uk_UA |
dc.subject | споживання | uk_UA |
dc.subject | якість молока | uk_UA |
dc.subject | dairy products | uk_UA |
dc.subject | useful properties | uk_UA |
dc.subject | safe storage | uk_UA |
dc.subject | consumption | uk_UA |
dc.subject | milk quality | uk_UA |
dc.title | Управління якістю та безпекою молочною продукції на вітчизняному ринку | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of quality and safety of dairy products in the domestic market | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.