Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11495
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоварова, Н. М.-
dc.contributor.authorPovarova, N.-
dc.date.accessioned2022-05-25T09:14:01Z-
dc.date.available2022-05-25T09:14:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПоварова Н. М. Вплив функціональної годівлі молодняка курчат-бройлерів м’ясних кросів на якість і безпечність м’яса // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 4 (112). С. 75-85. DOI: 10.31521/2313-092X/2021-4(112)-8.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11495-
dc.description.abstractСтаття присвячена комплексній оцінці м’яса курчат-бройлерів, вирощених з використанням функціонального годування, без додаткового використання гормональних препаратів та антибіотичних речовин, що містяться в традиційних комбікормах для курчат. Наведено дані про функціонально-технологічні властивості м’яса, хімічний склад, мікробіологічний добробут сировини та морфологічні особливості патраних тушок. Проведені дослідження показали відповідність якості м’яса вимогам стандарту та підтвердили його безпеку для вживання.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe article is devoted to a comprehensive assessment of the meat of broiler chickens grown using functional feeding, without the additional use of hormonal preparations and antibiotic substances contained in traditional compound feed for chickens. Data on the functional and technological properties of meat, chemical composition, microbiological well-being of raw materials and morphological features of eviscerated carcasses are given. The conducted studies have shown that the quality meets the requirements of the standard and confirmed its safety for consumption.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UA
dc.subjectфункціональна годівля птиціuk_UA
dc.subjectякість м’яса птиціuk_UA
dc.subjectфункціональнотехнологічні властивостіuk_UA
dc.subjectякість та безпечність м’яса птиціuk_UA
dc.subjectpoultry feedinguk_UA
dc.subjectquality of poultry meatuk_UA
dc.subjectfunctional and technological propertiesuk_UA
dc.subjectquality and safety of poultry meatuk_UA
dc.titleВплив функціональної годівлі молодняка курчат-бройлерів м’ясних кросів на якість і безпечність м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of functional feeding of young chickens-browser of meat cross on meat quality and safetyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 4 (112)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112-75-85.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.