Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13959| Назва: | Харчові відходи в індустрії гостинності |
| Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Гриб, В. |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університе |
| Бібліографічний опис: | Гриб В. Харчові відходи в індустрії гостинності // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 15-18. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13959 |
| Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| grs-kohf-15-16-03-2023-15-18.pdf | 375,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.