Статті (Факультет менеджменту) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1401 до 1420 з 2156
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукціїБурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2019Лібералізація оподаткування сільськогосподарських підприємств як інструмент підтримки продовольчої безпеки державиБурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla
2020Формування та розвиток інфраструктури екологічного туризмуЛесік, Ірина Миколаївна; Lesik, Iryna; Лeсік, М. А.; Lesik, Maksym
2020Демографічна складова оцінки рівня і якості життя населення в концепції людського розвиткуКрилова, Ірина Георгіївна; Krylova, Irene; Іваненко, Тетяна Яківна; Ivanenko, Tetyana; Поточилова, Ірина Сергіївна; Potochylova, Irina
2020Пріоритетність запровадження інноваційно-екологічного розвитку аграрного сектора: теоретичні аспектиБобровська, Надія Володимирівна; Bobrovska, Nadiya; Лесік, М. А.; Lesik, M.; Коваленко, А. В.; Kovalenko, A.
2020Прогнозування зареєстрованого безробіття на основі аналітичних показників рядів динамікиХилько, Іван Іванович; Khilko, Ivan
2020Теоретичні аспекти використання економіко-математичних моделей в управлінні АПК УкраїниМогильницька, Алла Миколаївна; Mohyl'nyts'ka, Alla
2020Інформаційне забезпечення екологоорієнтованого управління аграрного виробництваМогильницька, Алла Миколаївна; Mohylnytska, Alla
2020Пріоритетні напрямки використання економіко-математичного моделювання в роботі аграрних підприємствМогильницька, Алла Миколаївна; Mohylnytska, Alla
2020Доступність збалансованого харчування на рівні науково обґрунтованих норм для всіх верств населення УкраїниЯгодзінська, Анна Станіславівна; Yahodzinska, Anna
2020Волатильність цін на продукти харчування в УкраїніЯгодзінська, Анна Станіславівна; Yahodzinska, Anna
2020The system of the food security criteria in accordance with the measurements of the SDGs-2030Котикова, Олена Іванівна; Kotykova, Olena; Бабич, Микола Миколайович; Babych, Mykola; Ягодзінська, Анна Станіславівна; Yahodzinska, Anna
2020Моніторинг індикаторів ЦСР2: створення стійких систем виробництва продуктів харчування в УкраїніЯгодзінська, Анна Станіславівна; Yahodzinska, Anna
2020Міжнародні конфлікти як прояв глобальних небезпек світуСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia
2020Зовнішньоекономічна безпека підприємств аграрного сектора в системі національної безпеки держави: теоретичний аспектКлючник, Альона Володимирівна; Klyuchnik, Alena; Слюсаренко, А. В.; Slyusarenko, A.
2020Регіональна інноваційна модель розвитку екотуристичної інфраструктуриДовгаль, Олена Валеріївна; Dovhal', Olena; Безугла, Л. С.; Bezuhla, L.
2020Управлінський облік як основа контролінгу в системі управління аграрними підприємствамиСирцева, Світлана Володимирівна; Syrtseva, Svitlana; Кушнірук, Віктор Степанович; Kushniruk, Viktor; Бондаренко, І. О.; Bondarenko, I. O.
2020Зовнішня торгівля товарами та послугами в Миколаївській області: сучасний стан та перспективи розвиткуКушнірук, Віктор Степанович; Kushniruk, Viktor; Донець, Т. Є.; Donets, T. E.
2020Продуктивність сільського господарства у розрізі галузей УкраїниЯгодзінська, Анна Станіславівна; Yahodzinska, Anna
2020Зарубіжний досвід правового забезпечення етики поведінки державних службовцівКлючник, Альона Володимирівна; Klyuchnik, Alena; Кормишкін, Юрій Анатолійович; Kormyshkin, Yuri; Гусенко, Анжела Анатоліївна; Husenko, Anzhela; Галунець, Наталія Іванівна; Galunets, Natalia
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1401 до 1420 з 2156