Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101| Title: | Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use |
| Authors: | Негреско, А. Є. Саламатіна, Ольга Олександрівна Salamatina, Olga |
| Keywords: | картопля харчові продукти трансформація beta-casein potatoes food products transformation |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Негреско А. Є., Саламатіна О. О. Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 43-45. |
| Abstract: | У статті йдеться про напрями створення ГМ картоплі та про харчові продукти, що створені з її застосуванням. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101 |
| Appears in Collections: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| збірка міжнародна 2023-43-45.pdf | 664,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.