Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101
Назва: Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use
Автори: Негреско, А. Є.
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Ключові слова: картопля
харчові продукти
трансформація
beta-casein
potatoes
food products
transformation
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Негреско А. Є., Саламатіна О. О. Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 43-45.
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про напрями створення ГМ картоплі та про харчові продукти, що створені з її застосуванням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка міжнародна 2023-43-45.pdf664,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.