Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Святелик, К. Ю. | - | 
| dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - | 
| dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - | 
| dc.date.accessioned | 2023-05-30T13:10:31Z | - | 
| dc.date.available | 2023-05-30T13:10:31Z | - | 
| dc.date.issued | 2023 | - | 
| dc.identifier.citation | Святелик К. Ю., Саламатіна О. О. Apple juice production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 58-61. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114 | - | 
| dc.description.abstract | У статті розкривається поняття, види та технологія виробництва соків, на прикладі яблучного, опис обладнання. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA | 
| dc.subject | сік | uk_UA | 
| dc.subject | концентрат | uk_UA | 
| dc.subject | яблучний сік | uk_UA | 
| dc.subject | технологія виробництва соку | uk_UA | 
| dc.subject | juice | uk_UA | 
| dc.subject | concentrate | uk_UA | 
| dc.subject | apple juice | uk_UA | 
| dc.subject | juice production technology | uk_UA | 
| dc.title | Apple juice production technology | uk_UA | 
| dc.type | Article | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| збірка міжнародна 2023-58-61.pdf | 778,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.