Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114| Назва: | Apple juice production technology | 
| Автори: | Святелик, К. Ю. Саламатіна, Ольга Олександрівна Salamatina, Olga  | 
| Ключові слова: | сік концентрат яблучний сік технологія виробництва соку juice concentrate apple juice juice production technology  | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Святелик К. Ю., Саламатіна О. О. Apple juice production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 58-61. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті розкривається поняття, види та технологія виробництва соків, на прикладі яблучного, опис обладнання. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114 | 
| Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| збірка міжнародна 2023-58-61.pdf | 778,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.