Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15196
Title: Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості
Authors: Петренко, С. О.
Меленчук, М. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Петренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 56-59.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15196
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56-59.pdf450,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.