Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 437
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Кріобіологія і кріомедицинаГалушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina
2021Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походженняПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Магістр», спеціальність 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila
2021Фізіологія тваринЮлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2021Розведення тваринКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2021Технологія виробництва кулінарної продукціїПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan
2020Технологія виробництва молока і яловичиниПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Товарознавство харчових продуктів. Частина 1. Товарознавство продовольчих товарів рослинного походженняПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina
2021Технологія відтворення тваринМельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кравченко, Олена Олександрівна; Kravchenko, Helen; Когут, Олена Сергіївна
2021Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Технологія жирів та жирозамінниківСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2021Виробництво харчових яєцьПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna
2020Ветеринарна мікробіологіяКот, Стах Петрович; Kot, Stah; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Лумедзе, Імін Халідович; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 437