Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 438
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2020Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з промислової біотехнологіїГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2020Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (переддипломної) практики з проєктування біотехнологічних виробництвГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"Нежлукченко, Тетяна Іванівна; Калиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Китаєва, Алла Павлівна; Kitaeva, A.; Іванова, Віра Дмитрівна; Ivanova, Vira; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Технологія переробки побутових відходів та відходів сільського господарстваКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2021Технологія переробки побутових відходів та відходів сільського господарстваКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2020ІмунобіотехнологіяГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Галушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina; Кугут, Н. С.
2020Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловостіСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Технологія молока і молочних продуктівКрамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Сертифікація персоналуСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Стандартизація продукції та послугСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Технологія цукрового виробництваПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Зоотехнічний облік та автоматизовані системи управління у тваринництвіБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen; Кравченко, Олена Олександрівна; Kravchenko, Helen
2020Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратівПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Основи фізіології харчуванняПшиченко, Вікторія Вікторівна; Рукавиця, Анастасія Андріївна; Rukavitsa, Anastasiya
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2020Соціальна екологічна безпека діяльностіКоцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna; Патрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Стандартизація і сертифікація продукції й послуг та системи управління якістюКоцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna
2020Фізіологія тваринЮлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena; Пшиченко, Вікторія Вікторівна
2020Інноваційні технології виробництва продукції тваринництваНежлукченко, Тетяна Іванівна; Nezhlukchenko, Tetiana
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 438