Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376| Title: | Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки |
| Authors: | Бурковська, Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia, Anna, scientific director Вершинін, М. |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Вершинін М. Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 28-29 березня 2024 р.). Полтава, 2024. С. 829-830. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 829-830.pdf | 522,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.