Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376
Назва: | Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки |
Автори: | Бурковська, Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia, Anna, scientific director Вершинін, М. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Вершинін М. Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 28-29 березня 2024 р.). Полтава, 2024. С. 829-830. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
829-830.pdf | 522,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.