Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18935
Title: Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом
Other Titles: Use of information technologies in restaurant business management
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Карбовничий, Іван Русланович
Karbovnychy, Ivan
Keywords: ринкові відносини
організація виробництва
інформаційні технології
рентабельне використання
якість сервісу
market relations
organization of production
information technologies
cost-effective use
quality of service
Issue Date: 2024
Citation: Карбовничий І. Р. Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 376-379.
Abstract: У сучасних умовах ринкових відносин та конкуренції підприємства ресторанного бізнесу все більше залежать від автоматизація виробництва. Управління підприємством та і процес організації виробництва при використанні інформаційних технологій стає більш ефективнішим та легшим.
In modern conditions of market relations and competition, restaurant business enterprises are increasingly dependent on production automation. Enterprise management and the process of production organization when using information technologies becomes more efficient and easier
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18935
Appears in Collections:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірка-377-379.pdf477,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.