Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18935
Назва: | Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом |
Інші назви: | Use of information technologies in restaurant business management |
Автори: | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Карбовничий, Іван Русланович Karbovnychy, Ivan |
Ключові слова: | ринкові відносини організація виробництва інформаційні технології рентабельне використання якість сервісу market relations organization of production information technologies cost-effective use quality of service |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Карбовничий І. Р. Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 376-379. |
Короткий огляд (реферат): | У сучасних умовах ринкових відносин та конкуренції підприємства ресторанного бізнесу все більше залежать від автоматизація виробництва. Управління підприємством та і процес організації виробництва при використанні інформаційних технологій стає більш ефективнішим та легшим. In modern conditions of market relations and competition, restaurant business enterprises are increasingly dependent on production automation. Enterprise management and the process of production organization when using information technologies becomes more efficient and easier |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18935 |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірка-377-379.pdf | 477,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.