Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20020
Назва: Технологія бродильних виробництв
Автори: Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія бродильних виробництв : метод. реком. для практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 - «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / / уклад. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 94 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20020
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-brodilnih-virobnictv-181-prakt-bakalavr.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.