Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140
Title: Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів
Authors: Пенчук, Є. Є.
Іванова, І. Є.
Issue Date: 2025
Citation: Пенчук Є. Є., Іванова І. Є. Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 19-21.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
spvpzpr-2025-19-21.pdf284,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.