Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140
Title: | Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів |
Authors: | Пенчук, Є. Є. Іванова, І. Є. |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Пенчук Є. Є., Іванова І. Є. Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 19-21. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
spvpzpr-2025-19-21.pdf | 284,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.