Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПенчук, Є. Є.-
dc.contributor.authorІванова, І. Є.-
dc.date.accessioned2025-04-25T07:02:42Z-
dc.date.available2025-04-25T07:02:42Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПенчук Є. Є., Іванова І. Є. Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 19-21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКритеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-19-21.pdf284,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.