Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21382
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стамат, Вікторія Михайлівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Stamat, Viktoriia, scientific director | - |
dc.contributor.author | Каплун, Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-13T08:50:55Z | - |
dc.date.available | 2025-05-13T08:50:55Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Каплун Ю. Гастрономічний брендинг в Україні: тенденції та перспективи розвитку. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 139-141. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21382 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто гастрономічний брендинг в Україні, його сучасні тенденції та перспективи розвитку. Досліджено важливість гастрономічного брендингу як інструменту формування позитивного іміджу України на світовій арені. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | gastronomic branding in Ukraine, its particular tendencies and prospective development are currently being observed. The importance of gastronomic branding as a tool for forming a positive image of Ukraine on the world stage has been proven. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний брендинг | uk_UA |
dc.subject | українська кухня | uk_UA |
dc.subject | гастротуризм | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | національна ідентичність | uk_UA |
dc.subject | кулінарні традиції | uk_UA |
dc.subject | gastronomic branding | uk_UA |
dc.subject | Ukrainian cuisine | uk_UA |
dc.subject | gastrotourism | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | marketing | uk_UA |
dc.subject | national identity | uk_UA |
dc.subject | culinary traditions | uk_UA |
dc.title | Гастрономічний брендинг в Україні: тенденції та перспективи розвитку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
umrak-menedzh-2025-139-141.pdf | 223,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.