Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБучковська, В. І.-
dc.contributor.authorЄвстафієва, Ю. М.-
dc.date.accessioned2025-05-14T12:46:18Z-
dc.date.available2025-05-14T12:46:18Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБучковська В. І., Євстафієва Ю. М. Особливості використання коренеплодів в раціонах великої рогатої худоби. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 17-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21444-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості використання коренеплодів в раціонах великої рогатої худобиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-23-24-04-25-17-18.pdf289,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.